Cenovnik psihoterapije

Cenovnik psiholoških usluga

*izdavanje gotovinskih računa i plaćanje preko računa 

Podaci firme:

IVAN OGRIZOVIĆ PR EDU. I OBR. KONS.

NOVI SAD,

DANILA KISA 37

PIB: 110092052  MB: 64645641

Raiffeisen BANK, broj računa: 265201031000720477

(ONLINE) PSIHOLOŠKO SAVETOVANJE

Telefon: 063872889

psiholog Novi Sad - Ivan B. Ogrizovic

Poštovani ljudi,

       Za pozive i zakazivanje sam dostupan svakog dana od 9h do 21h (ukoliko sam zauzet, najbolje je kontaktirati me preko SMS poruke ili Viberom na broj 0638728891 pa ću se javiti čim budem u mogućnosti).   

 Srdačno, psiholog Ivan B. Ogrizović 

 

pocetna strana psiholog novi sad

 

psihološko savetovanje/ psihoterapija

 

Cena psihološkog savetovanja/ seanse psihoterapije iznosi 3500 dinara * u trajanju od sat vremena (do sat i po vremena)- prvi razgovor ponekad traje do 90 minuta ukoliko je neophodno uz obostranu saglasnost. Razgovori se zakazuju na svaka dva sata tako nema preklapanja termina, čekanja niti požurivanja.

Psihoterapija/psihološko savetovanje predstavlja razgovor između terapeuta i klijenta, koji se vodi na osnovu stručnih, etičkih i zakonskih pravila. Svrha svake trapije je promena stanja u kome se klijent nalazi, te psihotrapija predstavlja metod promene ponašanja i ličnosti. U osnovi  psihoterapijska promena se odnosi na simptome, patnju i kontrolu nad sobom i svojim životom (npr.brige, anksioznost, panični napad, strahovi, depresija,..itd.) ili neke druge životne probleme (npr. partnerski, porodični, poslovni odnosi i sl.). Pored toga, psihoterapija se uspešno koristi i kod osoba kojima je cilj promena u kvalitetu života, u korišćenju ličnih potencijala, u većoj spontanosti, kreativnosti i ličnom razvoju……                                                                                     psiholosko savetovanje

 

 

 cena-  3500 RSD/ 1h 

 

 •    *za studente i redovne klijente moguć popust – %= 3000 din

 

Online psihoterapija/ psihološko savetovanje preko interneta

 

Online psihoterapija je namenjena onima koji zbog udaljenosti nisu u mogućnosti da redevno lično dolaze na razgovor ili kada su potrebne samo povremene kontrolne seanse ili konsultacije  od sat vremena (3500 dinara)

online psihoterapija

psiholog skype

        

         sat vremena -3500 dinara 

 • *za studente i redovne klijente moguć popust – %3000 din

psihološko testiranje/ procena ličnosti/ procena radne sposobnosti

 

Cena psihološkog testiranja/ procene ličnosti/ procene radne sposobnosti iznosi ukupno 5500 dinara -u trajanju od 3 sata ili duže po potrebi u zavisnosti od brzine rada klijenta.

Dijagnostička procena ličnosti obuhvata primenu različitih psihodijagnostičkih metoda u cilju procene ličnosti i ponašanja ispitanika. Sastoji se od upitnika, intervjua, baterije testova i procene dijagnostičara, na osnovu čije analize se piše psihološki nalaz i mišljenje. Potpuna dijagnostička procena ličnosti obuhvata procenu ličnosti, emocionalnog stanja, intelektualnih sposobnosti i neuropsihološku procenu. Najčešće se nalaz piše za psihijatra kako bi lakše procenio i odredio koje medikamente je potrebno uvesti. Takođe, nalazi se pišu za različite komisije ili u lične svrhe. Testiranje traje dva dana po 1 sat i 30 minuta a nalaz se na zahtev dobija  dan nakon testiranja. Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja nalaza.

psiholosko testiranje

 

 

                                                      *6000 RSD

 

 

 

partnersko, bračno i porodično savetovanje

 

Cena seanse partnerskog, bračnog i porodičnog savetovanja iznosi 3500 dinara u trajanju od 1 sat i 30 minuta+

 

Partnersko/ bračno/ porodično savetovanje     

U savetovanju i psihoterapiji partnerskih odnosa pravimo razliku između dve vreste problema:

 1. Nezadovoljstvo kod parova- kada jedan ili oba partnera ne dobijaju ono što žele od partnera ili intimnih odnosa ( *ali nema neprijateljstva, jakih neprijatnih emocija)Tada se radi na konstruktivnoj komunkaciji, rešavanju problema, veštinama pregovaranja,…
 2. Poremećaji kod parova– kada su jedan ili oba partnera emocionalno uznemireni zbog nezadovojstva- anksioznost, ljutnja, neprijateljstvo, stid, krivica, ljubomora- nema konstuktivne komunikacijeTada se radi na objašnjenju nastanka kao i činiocima održavanja smetnji kod parova.

Uglavnom se rade kombinovano odvojene i zajedničke seanse sa oba partnera.

 

*4000 RSD/ 1h 30 min

psihoterapija parova

 

 

 

Osnovne razlike i prepoznavanje funkcionalne i disfunkcionalne porodice:

Funkcionalna porodica ima sposobnost da pronađe načine i kreativna rešenja za probleme i konflikte koji su neminovni u raznim fazama životnog ciklusa porodice.

Disfunkcionalna poroodica najčeće konstantno odlaže rešavanje problema, stalno je u krizi i preduzme nešto tek kada neki od členova psihofizički oboli ili je životno ugrožen ili kada je porodica pred raspadom.

Potrebno je da porodica prvo postane svesna da ima problem, bilo kroz poremećene odnose ili neke neurotske simptome nekog od članova. Tek tada postoji mogućnost da se nešto promeni. Moguća su i spontana, prirodna izlečenja porodice (vrlo često nekom izrazitom promenom nekog od članova porodice). Najkvalitetnija je svakako promena kada se porodica kao celina menja.

Svaka porodica ima životni ciklus koji predstavlja proces rasta, razvoja, sazrevanja članova kao ličnosti i promena. Postoji 8 tipičnih faza u ciklusu porodice gde u svakoj postoje specifični zadaci i  moguće krize.

 1. Zasnivanje porodice- bračni par bez dece
 2. Porodica sa malim detetom- dete do 30 meseci
 3. Porodica sa predškolskim detetom-dete do 6 godina
 4. Porodica sa školskim detetom- prvo dete ima od 6 do 13 godina
 5. Porodica sa adolescentom- dete od 13 do 20 godina
 6. Porodica koju napuštaju deca- prvo dete je napustilo dom a drugo je na putu da se odvoji ili studentski period u trajanju od 5 do 10 godina.
 7. Porodica sa praznim gnezdom- bračni par je sam u kući bez dece ili u penziji
 8. Porodica koja stari- penzijski period i umiranje

 

 

pocetna strana psiholog novi sad

 

cena psihoterapije i savetovanja

 

Za sve detaljnije podatke ili informacije o problemu i načinu rada možete me pozvati telefonom…

Svoj termin možete zakazati putem telefona:

063/ 872-88-91

021/633-53-77

privatni psiholog Novi Sad

Ivan B. Ogrizović PR

 

Show Buttons
Hide Buttons